motherteresa1
motherteresa1

press to zoom
mother teresa 4 shtator_2
mother teresa 4 shtator_2

press to zoom

press to zoom
motherteresa1
motherteresa1

press to zoom
1/5

Mire se vini

​Mire se vini ne faqen e Internetit te Misionit Katolik Shqiptar "E Shenjta Nene Tereza". Ne kete faqe, do te gjeni informacione te ndryshme rreth Misionit,

si dhe Meshes se Shenjte

Qellimi i Misionit

Qellimi i Misionit eshte bashkimi i shqiptareve katolik me banim ne Toronto dhe me gjere, per te ripertrire dhe perforcuar lidhjet me gjuhen, fene, dhe atdheun e tyre.

Mesha

​Mesha kremtohet ne Kishen Sllovene:

Our Lady of the Miraculous Medal

739 Browns Line,

Etobicoke, ON

M8W 3V7​​

C'do te Djele ne oren 11:15 PM

Faqe me interres